1825dagar.se

1825dagar.se

Om bloggen

Här på bloggen kommer ni att få följa våra funderingar och våra handlingar för att nå känslan av större kontroll över våra liv. Vi har satt 1825dagar (fem år) som ett namn på bloggen för att ha något att fokusera på och motivera oss med längs vägen.

Inläggen kommer att handla om minimalism, betala av sina skulder, friluftsliv, miljö. Helt enkelt strävan efter ett hållbart och enkelt liv.1825dagar

FamiljenPosted by Veronika Ekstrand Wed, March 30, 2016 19:26:24

Om fem år har det gått 1825 dagar! Det låter både mycket och lite beroenden på. Mycket om vi tänker framåt på allt som vi vet ryms inom en sådan tidsperiod. Och om vi tänker på barnen är det också mycket. Om fem år är T 17 år och V 15 år. Stora!

Lite om vi tänker på allt som vi VILL ska hända och att vi vill hänga med i svängarna. Vi vill styra livet och inte låta livet styra oss. Vi vet att det inte är möjligt i alla lägen. Saker händer som vi inte kan styra över. Det är en del av livet. Samtidigt finns det många delar av livet som vi tror att vi kan styra bättre över än vad vi gör idag. Det är de sakerna vi vill jobba med och förbättra och det är den resan vi vill dokumentera och dela med oss av här på bloggen.

Vilka är då vi? Jo vi består av V och D, de vuxna i familjen, som också har satt igång det här bloggprojektet som ett sätt att dokumentera vår resa och motivera oss till att behålla kursen. Barnen, v och t, som kommer att få ge sin syn på vissa delar av vår resa. T blir ju trots allt tonåring i år och har en hel del att säga om våra planer och funderingar i bland. Till familjen hör också Keron vår hund och Sigge vår kanin.

/Familjen