1825dagar.se

1825dagar.se

Om bloggen

Här på bloggen kommer ni att få följa våra funderingar och våra handlingar för att nå känslan av större kontroll över våra liv. Vi har satt 1825dagar (fem år) som ett namn på bloggen för att ha något att fokusera på och motivera oss med längs vägen.

Inläggen kommer att handla om minimalism, betala av sina skulder, friluftsliv, miljö. Helt enkelt strävan efter ett hållbart och enkelt liv.Pågående rensning

MinimalismPosted by 1825dagar Wed, June 08, 2016 19:26:43
Idag fick jag ha bilen till jobbet. Då passade jag på att köra inom ÅVC och slänga/ skänka en massa utrensade saker. Fast vi har rensat ett bra tag nu så hittar vi ständigt nya saker att rensa ut även om det börjar att minska lite på det. Den här gången var faktiskt första gången som man verkligen kan se någon skillnad före och efter vilket känns skönt. Alltid trevligt att få se resultat av det man har gjort.

Den här gången blev det en piedestal, en korgstol, två stora kuddar med småbarnsmotiv, en golvlampa, några böcker, en brödburk, lite elavfall och flera kassar med kläder och tyger. Tog ingen bild men kofferten och baksätet på bilen var fullastade.

Resultatet av vår utrensning ses i tomma ytor, tomma lådor/ kartonger/ korgar och känns
faktiskt även i vår energi på något mystiskt sätt. Det känns bra helt enkelt!
/V