1825dagar.se

1825dagar.se

Om bloggen

Här på bloggen kommer ni att få följa våra funderingar och våra handlingar för att nå känslan av större kontroll över våra liv. Vi har satt 1825dagar (fem år) som ett namn på bloggen för att ha något att fokusera på och motivera oss med längs vägen.

Inläggen kommer att handla om minimalism, betala av sina skulder, friluftsliv, miljö. Helt enkelt strävan efter ett hållbart och enkelt liv.I linneskåpet

MinimalismPosted by 1825dagar Tue, September 06, 2016 20:27:58
Här kommer ett nytt inlägg från en vrå i vårt hus; nämligen linneskåpet.Det är inte riktigt så fattigt som det ser ut på bilden men vi har två uppsättningar med fyra större handdukar. Det vill säga var sin handduk i familjen även när en uppsättning är i tvätten. Sedan har vi åtta små handdukar till händer och ansikte. En av dessa används till toaletten på nedervåningen samt som torkhandduk till fötterna när man går ut ur duschen. Alla dessa brukar ligga i detta skåpet och vi använder dem frekvent i familjen.
Förutom dessa har vi också fyra handdukar, både små och stora, till mina föräldrar och min syster med familj. Detta eftersom de bor längre iväg och sover över några dagar när de kommer och hälsar på. Inte nödvändigt men skönt att ha till dem och att de slipper ta med sig när de kommer hit.

Sist så har vi fyra stora udda badlakan i vår badkasse som vi tar med när ni åker till badhuset eller stranden.

Så ja, vi har rätt så många handdukar men alla fyller olika behov och det är ett bra antal som fungerar för oss. När de sedan är utslitna så får vi fundera på hur vi vill ha det då.
/V