1825dagar.se

1825dagar.se

Om bloggen

Här på bloggen kommer ni att få följa våra funderingar och våra handlingar för att nå känslan av större kontroll över våra liv. Vi har satt 1825dagar (fem år) som ett namn på bloggen för att ha något att fokusera på och motivera oss med längs vägen.

Inläggen kommer att handla om minimalism, betala av sina skulder, friluftsliv, miljö. Helt enkelt strävan efter ett hållbart och enkelt liv.Enkelhet är oftast bäst

FunderingarPosted by 1825dagar Sun, September 18, 2016 13:23:38

Jag var vandringsguide i helgen. Jag trivs verkligen med det; att vara ute i naturen, hjälpa andra och uppfylla deras utmaningar, se gruppdynamiken och hur den förändras under resan. Vi vandrade en runda på 24 km, så alla gick igenom olika faser, även den inåtvända meditationfasen, där man går och funderar och är tyst. Såg hur gruppen formades och man började att hjälpa varandra. Sedan kom vi fram till målet och vi tackade varandra. Jag gick därefter och rapporterade till ansvariga. Gick sedan och satte mig på gräset för att koppla av efter dagens uppdrag. Då började gruppen att samlas igen och snacket och skrattet kom igång. Inbjudningar till olika vandringsgrupper på facebook började att bytas för att ha en fortsatt kontakt.

Tänk att en så enkel sak som en dagsvandring kan skapa sådant stort värde och föra människor närmare varandra!
/D