1825dagar.se

1825dagar.se

Om bloggen

Här på bloggen kommer ni att få följa våra funderingar och våra handlingar för att nå känslan av större kontroll över våra liv. Vi har satt 1825dagar (fem år) som ett namn på bloggen för att ha något att fokusera på och motivera oss med längs vägen.

Inläggen kommer att handla om minimalism, betala av sina skulder, friluftsliv, miljö. Helt enkelt strävan efter ett hållbart och enkelt liv.Minimalistspelet-två veckor

MinimalismPosted by 1825dagar Mon, October 17, 2016 16:45:43
Nu har det gått två veckor av vår utmaning för oktober månad. Den här veckan har vi gjort av med 91 saker så sammanlagt med förra veckan är det 136 saker utrensade. Än så länge rätt så lugnt men vi är lite oroliga inför kommande veckor. Det ökar ju rätt så markant med antal saker.

Den här veckan har vi sorterat ut fyra väskor, pärmar, några böcker, för små skor för längdskidor, DVD-filmer, gammal Filofax med mera. Här nedan ser ni en oorganiserad och lite otydlig bild på allt. Det ligger även några luftmadrasser, simfötter och några årgångar av tidningar.Nu tar vi nya tag för denna veckan. Ska ned i källaren och lägga undan 17 saker nu!