1825dagar.se

1825dagar.se

Om bloggen

Här på bloggen kommer ni att få följa våra funderingar och våra handlingar för att nå känslan av större kontroll över våra liv. Vi har satt 1825dagar (fem år) som ett namn på bloggen för att ha något att fokusera på och motivera oss med längs vägen.

Inläggen kommer att handla om minimalism, betala av sina skulder, friluftsliv, miljö. Helt enkelt strävan efter ett hållbart och enkelt liv.Förändringens vindar blåser kanske snart

FunderingarPosted by 1825dagar Fri, November 11, 2016 17:43:38

Efter förra månadens utrensning av över 500 prylar har tankar om annat börjat att snurra. Inser hur mycket runt omkring som påverkar en. Både V o D har varit inne i ett intensivt år när det gäller arbetslivet med fulla och intensiva dagar. Vilket har inneburit kvällar och helger med brist på ork. Men ifrågasättandet har dock blivit mer påtagligt.

Är det meningen att vi bara ska springa på i ekorrhjulet utan att stanna upp? Bara för att tjäna pengar som till stor del går åt till att finansiera det hektiska livet. Vi hinner inte ta hand om allt, äppelskörden ligger på gräset, brödet blir inte bakat och huset blir inte lagat. Det är rätt frustrerande, när man vill ta hand om det men tiden går åt till jobbets ständiga deadlines. Men tyvärr så får vi inte gå ner i tid, har försökt men de vill inte. Men är det värt att springa på så här? Känna sig bakbunden, inte fri och att inte ta hand om sig själv.

Kanske att det krävs en förändring. Förändring kräver mod. Dags att samla mod.
/D