1825dagar.se

1825dagar.se

Om bloggen

Här på bloggen kommer ni att få följa våra funderingar och våra handlingar för att nå känslan av större kontroll över våra liv. Vi har satt 1825dagar (fem år) som ett namn på bloggen för att ha något att fokusera på och motivera oss med längs vägen.

Inläggen kommer att handla om minimalism, betala av sina skulder, friluftsliv, miljö. Helt enkelt strävan efter ett hållbart och enkelt liv.



Stretcha varje dag-vecka 3

UtmaningPosted by 1825dagar Mon, November 21, 2016 13:12:40
Så har det gått ytterligare en vecka av vår utmaning. Vi hänger i och är duktiga. Har missat en gång förra veckan men i övrigt gjort alla dagarna och när vi väl är igång blir det gärna längre än de där tio minutrarna som vi har satt som mål.

Känns fortfarande som en bra sak att göra varje kväll. Att sträcka ut och ta hand om kroppen innan det är dags för en natts sömn.

Något som vi har med oss sedan träningarna som barn och ungdom är att man ska stretcha efter ett träningspass för att minska träningsvärken. Enligt nya rön så stämmer det inte. Träningsvärk får man av att musklerna blir lite skadade och det är inget som försvinner när man stretchar utan då är vila det bästa. Däremot kan din rörlighet och musklernas elasticitet öka om du stretchar. Och alla vill vi ju vara smidiga.
/V