1825dagar.se

1825dagar.se

Om bloggen

Här på bloggen kommer ni att få följa våra funderingar och våra handlingar för att nå känslan av större kontroll över våra liv. Vi har satt 1825dagar (fem år) som ett namn på bloggen för att ha något att fokusera på och motivera oss med längs vägen.

Inläggen kommer att handla om minimalism, betala av sina skulder, friluftsliv, miljö. Helt enkelt strävan efter ett hållbart och enkelt liv.Utmaning i december månad

UtmaningPosted by 1825dagar Fri, December 02, 2016 12:53:24
Först en lite summering av förra månadens utmaning, att stretcha tio minuter om dagen. Vi höll den hyfsat bra. Missade några tillfällen men för det mesta gjorde vi det. Det roliga var att även v hängde på. Han körde ett eget program med lite hopsatta övningar åt mer styrkehållet samtidigt. Lite armhävningar, benböj, utfall och sedan plankan. Något för oss att kopiera en månad, det vill säga lite mer styrka istället för stretching. Inte denna månad som kommer dock. Då har vi något annat på gång.

Denna månad när det händer så mycket runt omkring oss håller vi utmaningen enkel. Vi ska helt enkelt se till att få i oss minst en frukt om dagen. Enkelt tycker somliga. Svårt tycker jag. Är aldrig sugen på en frukt utan tar hellre två knäckemackor med ost om jag är lite småhungrig. Nu blir det ändring på det eller i alla fall ett tillägg med en frukt också.

De två första dagarna har gått bra i alla fall. I går blev det både en apelsin och en banan för min del och nu har jag precis ätit en kiwi på gröten till lunch.
/V