1825dagar.se

1825dagar.se

Om bloggen

Här på bloggen kommer ni att få följa våra funderingar och våra handlingar för att nå känslan av större kontroll över våra liv. Vi har satt 1825dagar (fem år) som ett namn på bloggen för att ha något att fokusera på och motivera oss med längs vägen.

Inläggen kommer att handla om minimalism, betala av sina skulder, friluftsliv, miljö. Helt enkelt strävan efter ett hållbart och enkelt liv.Halvtidsrapport-månadens utmaning

UtmaningPosted by 1825dagar Wed, December 14, 2016 08:17:23
Nu har snart halva månaden gått så det är dags att ge en halvtidsrapport. Utmaningen denna månad vad ju relativt enkel. Nämligen att äta minst en frukt om dagen. Jag har aldrig riktigt fått in den vanan dock så jag trodde att det skulle bli svårt. Men då jag tycker att de små citrusfrukterna är väldigt goda just nu så har jag sett till att ha sådana hemma och då har det gått bra. Jag har inte missat en enda dag! Det har till och med gått bättre än så, någon gång har jag ätit mer än en frukt. Både banan, apelsin, äpple, kiwi, ananas och granatäppple har kommit med.

Även D har klarat av utmaningen så här långt. Värre är det med barnen. De har nog inte ätit frukt varje dag. Nu när de är så stora så har de ju inte med sig frukt till skolan och vi är inte hemma på eftermiddagarna när de äter mellanmål. Men, jag försöker se till att fruktfatet ser lockande ut och i alla fall v har vid flera tillfällen tagit en frukt som kvällsmål.