1825dagar.se

1825dagar.se

Om bloggen

Här på bloggen kommer ni att få följa våra funderingar och våra handlingar för att nå känslan av större kontroll över våra liv. Vi har satt 1825dagar (fem år) som ett namn på bloggen för att ha något att fokusera på och motivera oss med längs vägen.

Inläggen kommer att handla om minimalism, betala av sina skulder, friluftsliv, miljö. Helt enkelt strävan efter ett hållbart och enkelt liv.Utmattning/utbränd

FamiljenPosted by 1825dagar Sun, March 05, 2017 14:19:18
Vart har vi tagit vägen?
De sista månaderna, sedan efter jul, har det inte varit så många inlägg här på bloggen. Det beror på att V blev sjukskriven vilket drabbade hela familjen. Vi har inte orkat hålla samma tempo och ett exempel på det är inlägg till bloggen. Det har helt enkelt inte funnits ork eller fokus till dem.

V blev sjukskriven helt och det är kopplat till en mycket intensiv höst på jobbet som hade en uppstart under hela 2016 men själva kulmen kom under hösten. Till slut sa kroppen ifrån och det fanns inget annat val än att acceptera. Sömnkvaliteten och sömnkvantiteten hade varit dålig under en längre tid, spänd i hela kroppen, dåligt fokus, koncentration och minne, irriterad, frustrerad med mera. En dag sa det bara stopp och V blev hemskjutsad från jobbet av en observant och fantastisk kollega. V skulle såklart komma tillbaka nästa dag (enligt V), högpresterande och mycket att göra gjorde att det inte gick in i hjärnan vad som hände. Men det blev två månaders hel sjukskrivning och sedan en långsam tillbakagång efter det. Just nu är V inne på sin andra vecka med en sjukskrivning på 50%. Varje gång arbetstiden ökar innebär en ny påfrestning och en ny period där kroppen och knoppen behöver vänja sig vid vad som gäller.

Med det sagt så vill vi gärna komma igång med inläggen igen men om det dröjer lite mellan gångerna så vet ni vad det beror på.