1825dagar.se

1825dagar.se

Om bloggen

Här på bloggen kommer ni att få följa våra funderingar och våra handlingar för att nå känslan av större kontroll över våra liv. Vi har satt 1825dagar (fem år) som ett namn på bloggen för att ha något att fokusera på och motivera oss med längs vägen.

Inläggen kommer att handla om minimalism, betala av sina skulder, friluftsliv, miljö. Helt enkelt strävan efter ett hållbart och enkelt liv.Utmaning i november månad

FunderingarPosted by 1825dagar Tue, November 08, 2016 18:20:20
Nu har det snart gått halva november månad och vi har fortfarande inte skrivit vad vi valt för utmaning. Vi har faktiskt gjort utmaningen varje dag hittills så det känns riktigt bra. Men nu till saken.

Under november månad har vi sagt att vi ska stretcha/yoga varje kväll i minst tio minuter. Vi sätter en timer och sedan går vi loss. Jag brukar köra en yogasekvens med övningar som känns bra och sköna just för stunden. D brukar köra lite mer regelrätt stretching. Ibland är också barnen med, framför allt v.

I motsats till oktober månads utmaning som verkligen krävde lite av oss varje dag, speciellt mot slutet så känns denna månads utmaning väldigt snäll. Det känns som att vi är snälla mot kroppen och ger den vad den verkligen behöver en kulen novemberkväll. Jag tycker mig till och med märka att min stelhet i axlar och runt skulderbladen är lite bättre än innan. Alltid ett bra kvitto.
/VFill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.