1825dagar.se

1825dagar.se

Om bloggen

Här på bloggen kommer ni att få följa våra funderingar och våra handlingar för att nå känslan av större kontroll över våra liv. Vi har satt 1825dagar (fem år) som ett namn på bloggen för att ha något att fokusera på och motivera oss med längs vägen.

Inläggen kommer att handla om minimalism, betala av sina skulder, friluftsliv, miljö. Helt enkelt strävan efter ett hållbart och enkelt liv.Stretcha varje dag-vecka 2

UtmaningPosted by 1825dagar Sun, November 13, 2016 16:52:58
Nu har det gått två veckor av november månads utmaning som ju var att stretcha/yoga tio minuter varje dag. Denna veckan har vi glömt att stretcha två kvällar så sett ur den synvinken så har det inte gått så bra. Kopplat till orsakerna och att jag i alla fall har gjort några yogapass på egen hand så är det inte så illa i alla fall.

Det här är verkligen något som jag vill försöka att fortsätta med. Nu när vi har tagit bort tv:n från vardagsrummet så är det något alldeles speciellt med att yoga en stund framför brasans sken på kvällen. En bonus nu är att vi gör det tillsammans. Alltid jag och mannen och rätt så ofta även sonen. När sedan tonårsdottern kommer ned och hänger med på ett hörn så är det himla mysigt.

Har vi känt något annat? Till exempel att kroppen har blivit mindre stel eller liknande? Ja, lite grann skulle jag vilja säga och D säger att hans kropp inte tog lika mycket stryk av en dag på mässgolvet som den brukar göra. /V
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.